Sos SOJOWY Tamari Double BIO 150 ml






Opis
Tradycyjnie wytwarzany japoński sos SOJOWY bez pszenicy i GLUTENU. Podwójna moc, dojrzewający w drewnie cedrowym.
Warunki przechowywania
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temp. Od 10 do25°C.
Składniki
ziarna SOJA* (46%), woda, sól morskat, mirin* (słodki ryż*, woda, ryż uprawny*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Alergeny
SOJA
Możliwe alergeny
SOJA
Produkt ekologiczny: Tak
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Produkt wegetariański: Tak
Produkt wegański: Tak
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 832/196 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0.1 g |
Węglowodany | 34 g |
Cukry | 1.8 g |
Błonnik | 1.7 g |
Białko | 13.7 g |
Sól | 15.9 g |