Sos SOJOWY Tamari Single BIO 150 ml






Opis
Sos SOJOWY Tamari jest wytwarzany z całych nasion SOJA. Jest fermentowany tradycyjnymi metodami i dojrzewa przez 9 miesięcy.
Warunki przechowywania
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. Spożyć przed: data na nakrętce.
Składniki
woda, zairna SOJA* (33%), sól morska, shochu* ( woda, fermentowany ryż*, sól), prażone ziasrna SOJA* (2,5%).
Alergeny
SOJA
Możliwe alergeny
SOJA
Produkt ekologiczny: Tak
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt bez cukru: Tak
Produkt wegetariański: Tak
Produkt wegański: Tak
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 263/62 kJ/kcal |
Węglowodany | 4.5 g |
Białko | 11 g |
Sól | 14.8 g |