Danmis Ser Kozi Twardy Typu Edamski Kawałek 150 g

Opis
Parametry
Rodzaj mleka | Kozie |
---|---|
Gatunek sera | Edam |
Forma | W kawałku |
Smak | Naturalny |
Składniki | mleko kozie , sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej , podpuszczka mikrobiologiczna |
Zawartość tłuszczu | Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%) |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 150 g |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Unia Europejska |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 8 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,16 kg |
Producent: | "Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.Ulica i numer: Bukowiec 34Kod pocztowy i miasto: 64-834 Bukowiec PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 396 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Tak |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w warunkach chłodniczych |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 25 g |
---|---|
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 2,5 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 344 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 344 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1430 kJ |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1430 kJ |
Wielkość porcji | 150 g |
Zawartość białek | 25 g |
Zawartość soli | 1,7 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 26 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 17 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 26 g |
Cukry | 1 g |
Zawartość węglowodanów | 2,5 g |
Witaminy
Wapń | 7780 mg/100g |
---|---|
Wapń (%RWS) | 972 %RWS |