vifon-tokyoto- danie yakisoba z nudlami o smaku sosu sojowego z chili (lekko pikantna) 85 g
Opis
Parametry
Sposób przygotowania | Zalać gorącą wodą |
---|---|
Zawartość netto | 85 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Wietnam |
Składniki | Składniki: nudle (68,2%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma; saszetka z sosem (29,4%): woda, rafinowany olej palmowy, cebula (13%), sos chili (12%)(woda, chili, cukier, czosnek, sól, skrobia modyfikowana, koncentrat pomidorowy, regulatory kwasowości: e 260, e 330; substancja konserwująca: e 202; aromat), cukier, sos sojowy (4,8%)(woda, zagęszczony sos sojowy (mąka sojowa, woda), sól, cukier, wzmacniacze smaku: e 621, e 627, e 631; barwnik: karmel; substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, substancja konserwująca: e 211); wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; sól, zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, stabilizatory: e 340, e 451; kazeiniany (mleko), emulgatory: e 471, e 472e; substancja przeciwzbrylająca: e 551), melasa, skrobia modyfikowana, czosnek, imbir, pasta sojowa w proszku (maltodekstryna, pasta sojowa (nasiona soi, sól, mąka ryżowa, mąka pszenna), sól), aromaty (mleko), olej sezamowy, ekstrakt drożdżowy, hydrolizowane białko sojowe, chili w proszku (0,4%), proszek z suszonych grzybów shiitake (lentinus edodes), barwniki: karmel, ekstrakt z papryki; pieprz, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; suszone warzywa (2,4%): teksturowany gluten pszenny, marchew, szczypior czosnkowy (12,5%). |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,1 kg |
Producent: | tan-viet international s.a. ulica i numer: marco polo 9 9 kod pocztowy i miasto: 83-031 łęgowo pl |
Krótki opis marketingowy | Daj zaskoczyć się nowym smakom od tokyoto. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Sposób przyrządzania sposób przyrządzania: 1. otwórz wieczko i wsyp warzywa do kubka, zalej wrzątkiem około 320 ml. 2. przykryj wieczkiem na 3 minuty. 3. odsącz wodę. 4. dodaj saszetkę z sosem, dobrze wymieszaj przed spożyciem. |
Sposób obróbki produktu | Bez gotowania, Zaparzać gorącą wodą |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 206 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 864 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 4,1 g |
Zawartość soli | 1,52 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 8,4 g |
Cukry | 5,1 g |
Zawartość węglowodanów | 28 g |