Primavika Masło migdałowe prażone 185 g

Opis
Parametry
Składniki | migdały prażone 99%, sól morska. Produkt może zawierać sezam, soję, orzeszki arachidowe i inne orzechy. |
---|---|
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 185 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,33 kg |
Bez glutenu | 1 |
Bez glutenu - Numer licencji | PL-096-028 |
Producent: | PRIMAVIKA SP. Z O. O.Ulica i numer: Akacjowa 27Kod pocztowy i miasto: 62-023 Gądki PL |
Produkt wegański | 1 |
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego | 1 |
Źródło białka | 1 |
Produkt bezglutenowy | 1 |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 290 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Może zawierać |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Migdały i produkty z migdałami | Tak |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiaca. |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 5,2 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,7 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,16 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 2,5 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 615 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 154 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 8 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 636 kJ |
Wielkość porcji | 25 g |
Zawartość białek | 21 g |
Zawartość soli | 0,63 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 19 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 13 g |
Cukry | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów | 10 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 10 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 1 %RWS |