Bowl z pieczonym łososiem, ryżem pełnoziarnistym i sałatką z mango (2 porcje)
Burger wołowy z chorizo, naczosami, papryczką jalapeno i bułką z sezamem (2 porcje)
Ciabatta z awokado, jajkiem, hashem ziemniaczanym i chorizo (2 porcje)
Kotleciki marchewkowe ze śmietaną i mlekiem skondensowanym (2 porcje)
Kotlet mielony z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty (2 porcje)
Makaron bucatini z boczkiem i zielonym groszkiem w śmietanowym sosie (2 porcje)
Makaron tagliatelle z krewetkami, szpinakiem i suszonymi pomidorami (2 porcje)
Makaron tagliatelle ze świeżą bazylią i pomidorkami cherry (2 porcje)
Pieczony bakłażan z mozzarellą, parmezanem i sosem pomidorowym (2 porcje)
Pierś z indyka w pieczarkowym sosie z puree ziemniaczanym i buraczkami (2 porcje)
Pierś z indyka w sosie pieczarkowym z kaszą bulgur i zasmażaną marchewką (2 porcje)
Pierś z kurczaka z ryżem pełnoziarnistym i sosem tzatziki (2 porcje)
Pulpeciki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i marchewką zasmażaną (2 porcje)
Rumsztyk wołowy z duszoną cebulą, kaszą gryczaną i czerwoną kapustą (2 porcje)
Rumsztyk wołowy z duszoną cebulą, ziemniakami i surówką z marchewki (2 porcje)
Skrzydełka w sosie BBQ z puree ziemniaczanym i sałatką Colesław (2 porcje)
Stek wołowy z antrykotu z kremowym purée, szparagami i sosem holenderskim (2 porcje)
Sznycel z piersi kurczaka z ziemniaczanym puree i sałatą ze śmietaną (2 porcje)