Primaeco Buraczki Tarte Pychotka BIO 280 g

Opis
Parametry
Sposób przygotowania | Bez gotowania, Do gotowania |
---|---|
Zawartość netto | 280 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | burak ćwikłowy 88%*, cukier trzcinowy*, ocet zbożowy*, sól morska, skrobia kukurydziana natywna. *surowce rolnictwa ekologicznego. Ze względu na obecność w zakładzie, produkt może zawierać: soję, seler, sezam, gorczycę. |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,48 kg |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Produkt bezglutenowy | 1 |
Bez glutenu | 1 |
Bez glutenu - Numer licencji | PL-096-054 |
Producent: | PRIMAVIKA SP. Z O. O.Ulica i numer: Akacjowa 27Kod pocztowy i miasto: 62-023 Gądki PL |
Produkt wegański | 1 |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 232 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni. |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Sposób obróbki produktu | Gotowy do jedzenia |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,84 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 9,8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 93 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 65 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 389 kJ |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 272 kJ |
Wielkość porcji | 70 g |
Zawartość białek | 1,4 g |
Zawartość soli | 1,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2,2 g |
Cukry | 11 g |
Zawartość węglowodanów | 14 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 14 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Ilość porcji w opakowaniu | 4 szt. |