Mięso Gulasz wieprzowy (z wagi) 0,5kg
Opis
Element uzyskany z łopatki wieprzowej bez kości bez mięśnia trójgłowego ramienia. Mięso o nieregularnych kawałkach o grubościokoło 2 cm.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Rodzaj elementu Gulaszowe
Klasa E
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kod CN 0203 19 55
Składniki Mięso wieprzowe
Produkt zmiennowagowy Tak
Waga szacunkowa 0,4 - 0,6 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g