Makaron ryżowy z wędzonym tofu i warzywami (2 porcje)
Opis
Makaron ryżowy z wędzonym tofu i warzywami to lekka i zdrowa potrawa, w której delikatnie wędzone tofu łączy się z kolorowymi warzywami, wszystko podane na delikatnym makaronie ryżowym. To połączenie bogatych w białko tofu, świeżych warzyw i delikatnego smaku makaronu, które tworzy smaczny i zrównoważony posiłek.
W pudełku znajdziesz poszczególne składniki – super świeże, obrane, umyte i dokładnie odmierzone. Połącz je w kilka chwil w całość z pomocą naszego przepisu i ciesz się pysznym posiłkiem. Całość dostarczana w warunkach chłodniczych.
Lista składników:
1. Makaron ryżowy 100g
2. Tofu wędzone 150g
3. Olej 20ml
4. Cebula czerwona 50g
5. Warzywa mix 230g (marchew, cukinia, fasola szparagowa)
6. Sos 50ml
7. Kiełki fasoli mung 20g
8. Kolendra 5g
9. Limonka ćwiartki 2 szt.
10. Sezam 10g
Masa netto: 700g
Alergeny: soja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne, orzechy (w tym orzeszki ziemne) i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne.
Produkt pakowany jest w dniu wysyłki do klienta. Termin przydatności wynosi 3 dni od momentu spakowania.