lunch box ramen teriyaki z nudlami o smaku kurczaka (łagodny )85g vifon
Opis
Parametry
Rodzaj | Instant |
---|---|
Sposób przygotowania | Zaparzać gorącą wodą |
Smak | Kurczak, Teriyaki |
Składniki | Składniki: nudle (72,9%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, skrobia z tapioki, sól, cukier, substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; stabilizatory: guma celulozowa, guma guar; kurkuma, barwnik: ryboflawiny; saszetka z sosem (25,9%): rafinowany olej palmowy, sos sojowy (woda, zagęszczony sos sojowy (mąka sojowa, woda), sól, cukier, wzmacniacze smaku: e 621, e 627, e 631; barwnik: karmel; substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, substancja konserwująca: e 211), cukier, czosnek (10%), cebula (10%), woda, koncentrat pomidorowy (3%), imbir, pasta chili (chili, sól, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; substancja konserwująca: e 202); sól, zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, stabilizatory: e 340, e 451; kazeiniany (mleko), emulgatory: e 471, e 472e; substancja przeciwzbrylająca: e 551); wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; hydrolizowane białko sojowe, substancje zagęszczające: e 1422, e 415; ekstrakt drożdżowy, ocet ryżowy, czosnek w proszku, barwnik: karmel; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; olej imbirowy, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli; suszone dodatki (1,2%): teksturowany gluten pszenny. |
Zawartość netto | 85 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Wietnam |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,12 kg |
Producent: | tan-viet international s.a. ulica i numer: marco polo 9 9 kod pocztowy i miasto: 83-031 łęgowo pl |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 133 op. zb. (DU) |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 133 szt. |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Sposób przyrządzania: 1. do pudełka dodaj pokruszony makaron i zawartość saszetki z warzywami i zalej wrzącą wodą do wytłoczonej linii wewnątrz (ok 150 ml). 2. zamknij pudełko na 4 minuty. 3. dodaj sos z saszetki i dokładnie wymieszaj. 4. danie gotowe. smacznego! |
Sposób obróbki produktu | Zaparzać gorącą wodą |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 159 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 665 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 2,5 g |
Zawartość soli | 0,95 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6,9 g |
Cukry | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów | 22 g |