czekolada excellence 70% cacao Lindt 100g
Opis
Słynna receptura zawierająca 70% kakao. Najdoskonalsza gorzka czekolada. Intensywny smak kakao, wzbogacony nutą owoców jagodowych i wanilii.
Parametry produktu
Typ Gorzka
Smak Czekoladowy
Zawartość netto 100 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Liczba opakowań konsumenckich 20 szt.
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Waga brutto 116 g
Składniki Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, naturalna wanilia bourbon. może zawierać mleko, soję, sezam, pszenicę oraz orzechy. masa kakaowa minimum: 70%.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 180 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 19 x 9,4 x 20 cm
Wysokość palety 99,6 cm
Temperatura przechowywania min - max 12 - 16 °C
Kod CN 1806 32 90
Waga jednostkowa brutto 0,12 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 20 op. zb. (DU)
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 29 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 566 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2350 kJ/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 34 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 41 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 24 g