Żelatyna Dr. Oetker 20g
Opis
Żelatyna 20g jest niezastąpionym dodatkiem do przygotowywania galaret, ciast i deserów. Ma największą moc tężenia i najwyższą klarowność. Wystarcza na 1 l płynu.
Parametry produktu
Typ Żelatyna
Przeznaczenie Do rozpuszczenia
Składniki Żelatyna wieprzowa
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 3503 00 10
Waga jednostkowa brutto 0,02 kg
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Jaja i produkty pochodne Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 358 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,75 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 89,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1521 kJ/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera surowce GMO Tak
Zawiera substancje konserwujące Nie