Z wagi: Szynka w płatkach czosnku Bell (plastry ok. 100g)
Opis
Wędzonka wieprzowa o zachowanej strukturze tkankowej, wyprodukowana z mięśnia szynki (górnej zrazowej) peklowana, wędzona, parzona.
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki Składniki: mięso wieprzowe (71%), woda, sól, błonnik pszenny, czosnek w płatkach (0,5%), pieprz czarny, substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku eucheuma (e407a); stabilizator: trifosforany (e451); przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); glukoza, regulatory kwasowości: octany sodu (e262), cytryniany sodu (e331); wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy (e621); aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu (e250).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 330 x 110 x 430 mm
Waga brutto 2,1 kg
Waga jednostkowa brutto 2,1 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Liczba opakowań konsumenckich 120 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 1602 41 10
Waga szacunkowa 1,9 - 2,1 kg
Wysokość palety 1,07 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 40 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 1,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 16 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 94 kcal/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera przeciwutleniacze Tak
Zawiera substancje konserwujące Tak
Zawiera wzmacniacze smaku Tak