Z wagi: Szynka Serrano Reserva Bell (plastry ok. 100g)
Opis
Szynka wieprzowa, surowa, dojrzewająca powyżej 12 miesięcy. Wyprodukowana w Hiszpanii.
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Surowe, Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki 100g produktu wyprodukowano ze 152g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe (ue), sól, cukier, substancje konserwujące (e-250, e-252), przeciwutleniacz (e-301)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Hiszpania
Waga warstwy palety 75,6 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 495 x 95 x 195 mm
Waga brutto 5,4 kg
Waga jednostkowa brutto 2,7 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Liczba opakowań konsumenckich 2 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 14 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 0210 19 81
Waga szacunkowa 2,5 - 2,7 kg
Wysokość palety 1,2 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 126 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 12 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 30 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 232 kcal/100g