Z wagi: Szynka Borowiacka Sokołów (plastry ok. 100g)
Opis
Wchodząca w skład szlachetnej linii produktów cechuje się nie tylko wysoką 94 % mięsnością, ale także wyszukanym smakiem uzyskanym w procesie długiego wędzenia.
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia W całości
Składniki Szynka wieprzowa 94%; woda; sól; białko wieprzowe kolagenowe i z krwi; aromat dymu wędzarniczego; glukoza; regulatory kwasowości: e262, e331; przeciwutleniacz: e301; ekstrakty przypraw; substancja konserwująca: e250.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 59,5 x 19,5 x 39,5 cm
Waga brutto 8 kg
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Liczba opakowań konsumenckich 288 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 1602 41 10
Waga szacunkowa 1,2 - 2 kg
Wysokość palety 1,9 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 36 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 10 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 175 kcal/100g