Z wagi: Ser Roule z ananasem Rians (kawałek ok. 150g)
Opis
Roule to świeży francuski twarożek. Warstwa twarożku pokryta aromatycznym dodatkiem, jest ręcznie rolowana. Powstaje charakterystyczna spirala widoczna w przekroju. Słodycz ananasa i kremowa konsystencja twarożku zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Twarogowy
Smak Smakowy
Składniki Mleko pasteryzowane, śmietana pasteryzowana, ananas (10,60%), cukier, skrobia, woda, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, laktoza, substancja konserwująca: kwas sorbowy, kultury bakterii, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: kurkuma, barwnik: annato, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu, wyciąg z rozmarynu.
Zawartość tłuszczu Śmietankowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Wymiar opakowania (SxWxG) 19,3 x 9,5 x 13,5 cm
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Waga szacunkowa 0,78 - 0,98 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Francja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 270 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 30 op. zb. (DU)
Liczba opakowań konsumenckich 270 szt.
Waga brutto 1 kg
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Kod CN 0406 10 50
Wysokość palety 1,14 m
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 17 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 305 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 23 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,6 g