Z wagi: Ser Morbier (kawałek ok. 150g)
Opis
Francuski ser śmietankowy o zapachu świeżego siana.
Składa się z dwóch warstw oddzielonych cienką warstewką pozbawionego smaku popiołu.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Rodzaj sera Dojrzewający
Typ sera Francuski miękki ser
Forma Na wagę
Smak Naturalny
Składniki Surowe mleko, sól, bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka cielęca, naturalny popiół roślinny.
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Liczba opakowań konsumenckich 60 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 39,5 x 9 x 39,5 cm
Waga brutto 6,7 kg
Waga jednostkowa brutto 6,7 kg
Kod CN 0406 40 90
Produkt zmiennowagowy Tak
Temperatura przechowywania min - max 1 - 8 °C
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Waga szacunkowa 6,5 - 6,7 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 6 op. zb. (DU)
Wysokość palety 90 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 60 op. zb. (DU)
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 23 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 29 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 360 kcal/100g
Wielkość porcji 30 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g