Z wagi: Ser Diplomat klasyczny Temar (plastry ok. 100g)
Opis
Parametry
Rodzaj mleka | Krowie |
---|---|
Rodzaj sera | Ser kanapkowy (półtwardy) |
Forma | Blok |
Składniki | MLEKO krowie pasteryzowane, sól, barwnik: annato norbiksyna; kultury bakterii mlekowych, podpuszczka. |
Zawartość tłuszczu | Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%) |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Niemcy |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Niemcy |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 10 °C |
Waga jednostkowa brutto | 2,14 kg |
Produkt bez laktozy | 1 |
Produkt zmiennowagowy | Tak |
Waga szacunkowa | 2,0 - 2,1 kg |
Producent: | PPH TEMAR SP. z o.o. Sp.k.Ulica i numer: Tartaczna 34Kod pocztowy i miasto: 40-749 Katowice PL |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 189 szt. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 63 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w warunkach chłodniczych |
---|
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 386 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1599 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 20,7 g |
Zawartość soli | 1,6 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 23,3 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 33,7 g |
Cukry | <0,1 |
Zawartość węglowodanów | <0,1 |