Z wagi: Salceson ozorowy luksusowy Sokołów (plastry ok. 100g)
Opis
Sprawdzone rozwiązanie smakowe uwielbiane przez miłośników klasycznych wędlin, doskonale komponuje się podawany z ognistą musztardą lub też na tacy przekąsek, wzbogacając nie jedną uroczystość.
Parametry produktu
Rodzaj Wędlina podrobowa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki Ozory wieprzowe 55%; gotowane skórki wieprzowe; gotowane mięso wieprzowe 16%; tłuszcz wieprzowy; woda; białko krwi wieprzowej; sól; przyprawy (gorczyca); glukoza; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; aromaty; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; hydrolizat białka rzepaku i kukurydzy; olej słonecznikowy; cukier; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 59,5 x 19,5 x 39,5 cm
Waga brutto 8 kg
Waga jednostkowa brutto 1 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Liczba opakowań konsumenckich 8 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 1601 00 99
Waga szacunkowa 0,8 - 1,2 kg
Wysokość palety 1,9 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 36 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 20 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 3,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,9 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,6 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 265 kcal/100g