Z wagi: Salami francuskie z orzechami laskowymi Bell (plastry ok. 100g)
Opis
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, dojrzewająca, suszona.
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Średnio rozdrobnione
Składniki 100 g suchej kiełbasy produkuje się z 123 g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe (ue), orzechy laskowe (10%), sól, laktoza, dekstroza, sacharoza, pieprz, czosnek, substancje konserwujące: azotyn sodu, azotyn potasu; kultury starterowe.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Wymiar opakowania (SxWxG) 200 x 125 x 450 mm
Waga brutto 4,13 kg
Waga jednostkowa brutto 1,8 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 8 °C
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 1601 00 91
Waga szacunkowa 1,7 - 1,9 kg
Wysokość palety 1,34 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 56 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 7 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 31 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 24 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 370 kcal/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Tak