Z wagi: Ogonówka Brandenburska Bell (plastry ok. 100g)
Opis
Wędzonka wieprzowa w kształcie kwadratu o zachowanej strukturze tkankowej, wyprodukowana z mięśnia szynki, surowa, dojrzewająca, peklowana, wędzona, podsuszana.
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki 100 g wyrobu wyprodukowano ze 114 g mięsa wieprzowego składniki: mięso wieprzowe (ue), sól, maltodekstryna, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (e 301), regulatory kwasowości: mleczan potasu (e 326), octany sodu (e 262); substancja konserwująca: azotyn sodu (e 250), aromat. może zawierać gluten pszenny, soję seler gorczycę mleko z laktozą i orzechy laskowe
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 150 x 150 x 60 mm
Waga brutto 6 kg
Waga jednostkowa brutto 1,3 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Liczba opakowań konsumenckich 4 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 10 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 1602 41 10
Waga szacunkowa 1,25 - 1,5 kg
Wysokość palety 1,06 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 70 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 7 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 15 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 0,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 23 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 233 kcal/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera fosforany Tak
Zawiera przeciwutleniacze Tak
Zawiera substancje konserwujące Tak