Wypasiony twaróg sernikowy klasyczny Mlekovita 1 kg
Opis
Parametry
Rodzaj mleka | Krowie |
---|---|
Gatunek sera | Twarogowy |
Smak | Klasyczny (classic) |
Składniki | Mleko pasteryzowane, kultury bakterii |
Zawartość tłuszczu | Inny |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 1 kg |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 8 °C |
Waga jednostkowa brutto | 1,06 kg |
Producent: | SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITAUlica i numer: UL.LUDOWA 122Kod pocztowy i miasto: 18-200 WYSOKIE MAZOWIECKIE PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 90 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
---|---|
Sposób przechowywania | chronić przed światłem, przechowywać w warunkach chłodniczych |
Stosowanie - propozycje podania | do ciast, naleśników i innych celów kulinarnyc |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 111 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 462 kJ |
Wielkość porcji | 1000 g |
Zawartość białek | 9 g |
Zawartość soli | 0,1 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6,5 g |
Cukry | 4 g |
Zawartość węglowodanów | 4 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|---|
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Osłonka niejadalna | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera chininę | Nie |