Wawel baton choco 40g
Opis
Parametry
Rodzaj/smak | Czekoladowy |
---|---|
Dodatki | W czekoladzie ciemnej |
Zawartość netto | 40 g |
Składniki | Czekolada z nadzieniem (51%) czekoladowym z czekolada (10%). oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne. składniki: cukier, miazga kakaowa, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (palmowy), mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), spirytus, śmietanka, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier), emulgator: lecytyny, wafle (mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, tłuszcz palmowy, sól), żółtko jaja w proszku, serwatka w proszku (z mleka), aromat naturalny. produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały, soję i nasiona sezamu. czekolada: masa kakaowa minimum 43%. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Temperatura przechowywania min - max | 10 - 20 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
RSPO - Data ważności licencji lub certyfikatu | 2024-06-13 |
RSPO - Numer licencji lub certyfikatu | CU-RSPO SCC-865937 |
RSPO - The Roundtable on Sustainable Palm Oil | 1 |
Producent: | Wawel S.AUlica i numer: W.Warneńczyka 14Kod pocztowy i miasto: 30-520 Kraków PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 336 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Może zawierać |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Może zawierać |
Migdały i produkty z migdałami | Może zawierać |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | temperatura otoczenia nie więcej niż 20 stopni C |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 503 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 2103 kJ |
Wielkość porcji | 48 g |
Zawartość białek | 5,1 g |
Zawartość soli | 0,06 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 25 g |
Cukry | 54 g |
Zawartość węglowodanów | 59 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|