Wafelek Knoppers Storck 25g

Opis
Knoppers to chrupiący mleczno-orzechowy wafelek, zawierający pyszne i świeże składniki.
Parametry produktu
Typ Wafel
Rodzaj Mleczny
Dodatki Z orzechami
Składniki Cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), odtłuszczone mleko w proszku* (13,5%), mąka pszenna (12,3%), orzechy laskowe (9,1%), pełnoziarnista mąka pszenna (6,1%), kakao, tłuszcz mleczny* (2,6%), kakao niskotłuszczowe, skrobia pszenna, emulgator: lecytyny (soja), produkt z serwatki (z mleka), pełnotłuste mleko w proszku* (0,2%), sól, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, mielone orzeszki ziemne. *łączna zawartość mleka 10% może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Kod CN 1905 32 11
Temperatura przechowywania min - max 13 - 20 °C
Waga jednostkowa brutto 0,03 kg
Waga jednostkowa netto 25 g
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Jaja i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Orzechy Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Może zawierać
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 52,4 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 35,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 551 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 18,6 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2301 kJ/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 33,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,39 g