Vifon zupa bug gio heo łag.65g
Opis
Parametry
Rodzaj | Instant |
---|---|
Sposób przygotowania | Zaparzać gorącą wodą |
Smak | Wieprzowina |
Wegetariańskie | Tak |
Składniki | Składniki: nudle ryżowe (76,1%): ryż, skrobia modyfikowana, cukier, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancja zagęszczająca: guma guar; baza zupy (15,4%): sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; suszone warzywa w zmiennych proporcjach (6%): marchew, szczypior, kolendra; maltodekstryna, teksturowane białko SOJOWE, chili (2,5%), pieprz, ekstrakt drożdżowy, czerwona szalotka, czosnek, aromat, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; saszetka z olejem (8,5%): rafinowany olej palmowy, czerwona szalotka, czosnek, aromat, barwnik: karoteny; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli. |
Zawartość netto | 65 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Wietnam |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Wietnam |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,07 kg |
Producent: | TAN-VIET International S.A.Ulica i numer: Marco Polo 9 9Kod pocztowy i miasto: 83-031 Łęgowo PL |
Produkt medyczny / Produkt akcyzowy | Nie dotyczy |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
---|---|
Instrukcje dotyczące przygotowania | Sposób przyrządzania: 1. nudle wrzuć do głębokiej miski. przyprawy z torebek dodaj do smaku. zalej 400 ml wrzącej wody. 2. przykryj na 3 minuty. 3. po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia. |
Sposób obróbki produktu | Zaparzać gorącą wodą |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 55 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 229 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 0,9 g |
Zawartość soli | 0,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,2 g |
Cukry | 1 g |
Zawartość węglowodanów | 9,8 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 szt. |
Inne informacje
Dodatkowe informacje na temat produktu | Zupa błyskawiczna z cienkimi nudlami ryżowymi o smaku wieprzowiny (łagodna) smaczna i sycąca, wywodzi się ze środkowego rejonu wietnamu hue. |
---|