Vegeta Natur 300g
Opis
Vegeta Natur powstała jako odpowiedź na coraz większą świadomość i zapotrzebowanie konsumentów na zdrową i naturalną żywność. Ta innowacja w dodatkach do dań jest całkowicie zgodna z najnowszymi trendami zdrowego żywienia. Została skomponowana naturalnie, z warzyw dojrzałych w słońcu i bez żadnych dodatków. Jej zalety to:
brak wzmacniaczy smaku i
brak dodatkowych aromatów i barwników.
Parametry produktu
Typ Mieszanki przypraw
Przeznaczenie Do sup, sosów i dań mięsnych
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Chorwacja
Składniki Sól, suszone warzywa 30% (marchew, pasternak, cebula, ziemniaki, seler, por, papryka, natka pietruszki, czosnek), cukier, ekstrakt drożdżowy, przyprawy (pieprz czarny, kurkuma, koper)
Składniki Sól, suszone warzywa 30% (marchew, pasternak, cebula, ziemniaki, seler, por, papryka, natka pietruszki, czosnek), cukier, ekstrakt drożdżowy, przyprawy (pieprz czarny, kurkuma, koper)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Chorwacja
Waga jednostkowa netto 300 g
Kod CN 2103 90 90
Waga jednostkowa brutto 0,31 kg
Temperatura przechowywania min - max 20 - 25 °C
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 624 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,9 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 23 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 152 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,4 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 54,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 28 g