Twaróg półtłusty OSM Garwolin 250g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Twarogowy
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane
Zawartość tłuszczu Półtłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 20%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 250 g
Waga jednostkowa brutto 0,26 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 160 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Garwolin Ulica i numer: Ogrodowa 17 Kod pocztowy i miasto: 08-410 Wola Rębkowska PL
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 3,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,03 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 505 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 120 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,5 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie