Twaróg na sernik Włoszczowa 1kg

Opis
Twaróg na sernik-wiaderko, dzięki któremu każda gospodyni domowa szybko i z łatwością upiecze pyszny sernik
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Twarogowy
Składniki Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
Zawartość tłuszczu Inny
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 1000 g
Waga jednostkowa netto 1000 g
Waga jednostkowa brutto 1,06 kg
Kod CN 0406 10 50
Temperatura przechowywania min - max 0 - 8 °C
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 477 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 114 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,5 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,5 g