Twaróg chudy OSM Garwolin 250g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Twarogowy
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane
Zawartość tłuszczu Chudy (zaw. tłuszczu poniżej 10%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 250 g
Waga jednostkowa brutto 0,26 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 160 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Garwolin Ulica i numer: Ogrodowa 17 Kod pocztowy i miasto: 08-410 Wola Rębkowska PL
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 3,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,03 g
Zawartość węglowodanów w porcji 3,5 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 98 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,03 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 3,2 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 19,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 19,8 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 415 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 98 kcal/100g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 415 kJ
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,3 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie