Szynka wędzona naturrino Sokołów 100g

Opis
SZYNKA WĘDZONA NATURRINO 100G
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Składniki Mięso wieprzowe z szynki (104 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, aromaty naturalne, białko wieprzowe kolagenowe, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, przyprawy, ekstrakty przypraw
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Waga jednostkowa netto 0,1 kg
Waga jednostkowa brutto 0,15 kg
Kod CN 16024110
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 481
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 114
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g