Szynka eksportowa PL Krakus 120g
Opis
Szynka wieprzowa, peklowana, formowana, parzona, plastrowana; ilość plastrów w opakowaniu jednostkowym: 6 sztuk; przeciętna masa 1 plastra =20 g
Parametry produktu
Rodzaj Produkt blokowy
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Plastry
Składniki Mięso wieprzowe (87%), woda, glukoza, sól, regulatory kwasowości (mleczan sodu, octany sodu), stabilizatory (trifosforany, difosforany, polifosforany, fosforany sodu), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (azotyn sodu) może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Waga jednostkowa netto 120 g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 6 °C
Kod CN 1602 41 10
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Produkt rozmrożony Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 19 g
Wielkość porcji 120 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 98 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 416 kcal/100g