Syrop słony karmel Monin 1l
Opis
Wyjątkowy i obowiązkowy smak dla profesjonalistów, francuski karmel dostarcza kuszące słodko-słone połączenie. Początki tego smaku sięgają lat 70 XX wieku w Bretanii, regionu już słynącego z ich specjału- słonego masła. Obecnie francuski karmel znajduje szerokie zastosowanie we wzbogacaniu smaku pudingów, ciast i lodów dodając odrobinę słodkości z odrobiną słonego. MONIN uchwycił ten niezwykły smak w nowym syropie, który idealnie komponuje się z czekoladą i kawami, tak jak i z koktajlami i drinkami deserowymi. Syrop MONIN Salted Caramel doda Twoim drinkom odrobinę wyrafinowego i porywającego aromatu, który zapewni, że chce się więcej. BARWA Błyszcząca burszynowa z żółtymi przebłyskami SMAK Intensywny karmelowy aromat z odrobiną cukierka karmelowego. Słone nutki wzbogacają bogaty smak kremowego karmelu zostawiając na długo miły posmak. ZASTOSOWANIA Kawy Czekolady Drinki poobiednie Piwa Zastosowania kulinarne
Parametry produktu
Pojemność 1 l (dm³)
Typ produktu Syrop
Smak Karmelowy
Waga jednostkowa brutto 1,4 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 112 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Składniki cukier, woda, naturalny aromat, sól, barwnik: E150a
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: SCM sp. z o.o. Ulica i numer: al. Jana Pawła II 11 Kod pocztowy i miasto: 00-828 Warszawa PL
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 ml
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml