Sos w słoiku śmietanowo - grzybowy Knorr 400g
Opis
Sos Śmietanowo - Grzybowy
Parametry produktu
Typ Płynny
Rodzaj sosu Sos śmietanowy
Smak Śmietankowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Holandia
Przeznaczenie Do makaronu
Składniki Woda, pieczarki (10,9%), śmietana (6,4%), olej słonecznikowy, skrobia, cebula, kwas: kwas mlekowy, cukier, sól, aromaty, żółtko jaja kurzego, substancja zagęszczająca: guma guar; czosnek, cebula w proszku, natka pietruszki (0,1%), ekstrakt słodu jęczmiennego, stabilizator: karagen. z naturalnymi składnikami.
Temperatura przechowywania min - max 15 - 25 °C
Waga jednostkowa brutto 0,61 kg
Waga jednostkowa netto 400 g
Kod CN 2103 90 90
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Produkt rozmrożony Nie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Stosowanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. po otwarciu przechowywać w lodówce przez maks. 3 dni.
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 91 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 378 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,2 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,78 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g