Sos w słoiku do spaghetti bolognese Knorr 400g
Opis
Sos do Spaghetti Bolognese
Parametry produktu
Typ Płynny
Rodzaj sosu Sos boloński (bolognese)
Smak Pomidorowe
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Holandia
Przeznaczenie Do makaronu
Składniki Pomidory (46,8%), woda, koncentrat pomidorowy (10,7%), przecier pomidorowy (6,7%), marchew, cebula, seler, cukier, skrobia, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt drożdżowy, sól, oregano (0,04%), tymianek, natka pietruszki, pieprz czarny. z naturalnymi składnikami.
Temperatura przechowywania min - max 15 - 25 °C
Waga jednostkowa brutto 0,61 kg
Waga jednostkowa netto 400 g
Kod CN 2103 90 90
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Produkt rozmrożony Nie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Stosowanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. po otwarciu przechowywać w lodówce przez maks. 3 dni.
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 35 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 150 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,65 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g