Sos sałatkowy włoski Kamis 8g

Opis
Idealne połączenie oregano, papryki i bazylii to najlepsza kompozycja śródziemnomorskich smaków.
Parametry produktu
Typ Mieszanki przypraw
Przeznaczenie Do przyprawiania sosu do sałatki.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga opakowania jednostkowego netto 8 g
Składniki Cukier, sól, maltodekstryna, laktoza (z mleka), kwas: kwas cytrynowy, regulator kwasowości: dwuoctan sodu; natka pietruszki, skrobia modyfikowana, cebula (w tym liofilizowana), czosnek, oregano - 4%, papryka słodka - 2%, pomidory suszone, bazylia, olej roślinny rzepakowy, tymianek, kurkuma, aromaty, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu.
Składniki Cukier, sól, maltodekstryna, laktoza (z mleka), kwas: kwas cytrynowy, regulator kwasowości: dwuoctan sodu; natka pietruszki, skrobia modyfikowana, cebula (w tym liofilizowana), czosnek, oregano - 4%, papryka słodka - 2%, pomidory suszone, bazylia, olej roślinny rzepakowy, tymianek, kurkuma, aromaty, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 2103 90 90
Waga jednostkowa brutto 0,01 kg
Waga opakowania jednostkowego netto 8 g
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1137 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 33 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 269 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,1 g
Wielkość porcji 135 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 54 g