Sos Spaghetti po Bolońsku Pudliszki 500g
Opis
Parametry produktu
Typ Płynny
Rodzaj sosu Sos boloński (bolognese)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Przeznaczenie DO ODGRZANIA
Składniki pomidory (125 g pomidorów w 100 g produktu), warzywa (cebula, seler), cukier, sól, skrobia kukurydziana, czosnek 1,0%, olej rzepakowy, zioła, koncentraty (czarnej porzeczki, czarnej marchwi), regulator kwasowosci (kwas cytrynowy), przyprawa.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: HJHEINZ POLSKA SP.Z O.O. Ulica i numer: Fabryczna 7 Kod pocztowy i miasto: 63-840 Krobia PL
Zawartość netto 500 g
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Alergeny
Seler i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Inne uwagi dotyczące przechowywania po otwarciu przechowywać w lodówce
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 6,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,8 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 53 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w porcji 11,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 7,9 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) <0,1
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,5 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 281 kJ
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,1
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,7 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 2,5 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 224 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 9,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 2,1 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 66 kcal