Sos Hollandaise Hugli 0,8kg
Opis
Sos holenderski szczególnie dobrze komponuje się z gotowanymi szparagami, młodymi warzywami, jajkami, gotowaną rybą. Stanowi bazę do innych sosów: sos maltański, sos bearneński, sos choron, sos muślinowy
Parametry produktu
Sposób przygotowania Bez gotowania
Zawartość netto 800 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Składniki Woda, olej słonecznikowy 35%, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia modyfikowana, sól, żółtko jaj 2,2%, laktoza, aromat (zawiera mleko), ekstrakt drożdżowy, stabilizator: E452, emulgator: E472e, kurkuma, substancja zagęszczająca: E415, regulatory kwasowości: E270, E334
Temperatura przechowywania min - max 5 - 25 °C
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Hugli Food Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Żwirki 17 Kod pocztowy i miasto: 90-539 Łódź PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 75 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,82 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g