Sokołowska krucha szynka gotowana wędzona 160g Sokołów
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Gotowane, Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Grubo rozdrobnione
Składniki mięso z szynki wieprzowej (100 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu) sól glukoza ekstrakty przypraw przeciwutleniacz: askorbinian sodu E301 substancja konserwujaca: azotyn sodu E250"
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 160 g
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,17 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Sokołów SA Ulica i numer: Aleja 550-lecia 1 Kod pocztowy i miasto: 08-300 Sokołów Podlaski PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 105 op. zb. (DU)
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 535 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 128 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g