Sokołowska krucha szynka gotowana 160g Sokołów
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Grubo rozdrobnione
Składniki mięso z szynki wieprzowej (100 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu) sól glukoza ekstrakty przypraw przeciwutleniacz: askorbinian sodu E301 substancja konserwujaca: azotyn sodu E250
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 160 g
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,17 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Sokołów SA Ulica i numer: Aleja 550-lecia 1 Kod pocztowy i miasto: 08-300 Sokołów Podlaski PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 105 op. zb. (DU)
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 535 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 128 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g