Snickers baton Mars 50g

Opis
Czekoladowy baton z orzechami ziemnymi zatopionymi w karmelu i nugacie
Parametry produktu
Typ Baton czekoladowy
Rodzaj Orzechowy
Dodatki W czekoladzie mlecznej
Składniki Cukier, syrop glukozowy, orzechy ziemne, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz kakaowy,miazga kakaowa, tłuszcz palmowy, laktoza, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, sól, emulgator (lecytyna sojowa), białko jaja w proszku, zhydrolizowane białko mleka, naturalny ekstrakt wanilii
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1806 31 00
Waga jednostkowa brutto 0,05 kg
Waga jednostkowa netto 50 g
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Orzechy Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 1016 kJ
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 25,4 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 60,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 11,5 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 243 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji 30,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 4,5 g
Wielkość porcji 50 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 50,8 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 485 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2032 kJ/100g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,3 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 23 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 4,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g