Smalec z boczkiem Kuchnia Staropolska 260g

Opis
Kuchnia Staropolska. Smalec z boczkiem 260g.
Parametry produktu
Składniki Tłuszcz wieprzowy, cebula, boczek wieprzowy, sól, majeranek, czosnek. do wyprodukowania 100 g produktu zużyto: 76 g tłuszczu wieprzowego i 14 g boczku wieprzowego.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 0209 10 11
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Może zawierać
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 57 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 22 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,6 g
Wielkość porcji 260 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2312 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 561 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g