Śledzik habanero Superfish 200g
Opis
Parametry produktu
Składniki krojone, marynowane filety ze śledzia atlantyckiego* (Clupea harengus) bez skóry 55% (filety ze śledzia, ocet spirytusowy, cukier, sól), cebula marynowana (cebula, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy; przeciwutleniacz: kwas cytrynowy), olej rzepakowy 19%, przyprawa habanero 0,7% (papryka suszona 63%, chili habanero 25%, czarnuszka, olej rzepakowy), przyprawy, aromat.
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Marynowane, W oleju, Z warzywami
Stopień rozdrobnienia Kawałki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 200 g
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby Tak
Waga jednostkowa brutto 0,22 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 300 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Metoda produkcji Złowione w morzu
Masa netto sztuki (po odcieku) 200 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: KORAL SA Ulica i numer: ZA DWORCEM 13 Kod pocztowy i miasto: 83-110 TCZEW PL
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Stopień obrania Bez skóry
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 1280 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 309 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 7,6 g
Wielkość porcji 200 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g