Śledź filety wiejskie z cebulką w oleju Lisner 600g

Opis
Wiejskie filety śledziowe w oleju roślinnym z cebulką
Parametry produktu
Składniki 50% filety ze śledzia atlantyckiego ( clupea harengus )*, 25% cebula marynowana, woda, 8% olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy.
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Bez głowy, Filety, Z ośćmi
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Marynowane
Stopień rozdrobnienia Płaty
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Data minimalnej trwałości/termin przydatności do spożycia 42 dni (dzień)
Waga opakowania jednostkowego netto 600 g
Waga jednostkowa brutto 0,91 kg
Masa netto sztuki (po odcieku) 450 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 7 °C
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Kod CN 1604 12 91
Kategoria narzędzi połowowych Włoki pelagiczne
Stopień obrania Bez skóry
Metoda produkcji Złowione w morzu
Obszar połowu (FAO) Fao 27
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 216 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,4 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,6 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,7 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 897 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 g