Śledź atlantycki filety a'la Matjas korzenne Lisner 220g
Opis
Parametry produktu
Składniki 80% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu], aromat (goździk, gałka muszkatołowa), olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu).
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Bez głowy, Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Solone, W oleju
Stopień rozdrobnienia Płaty
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 220 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 130 x 205 x 220 mm
Stopień obrania Bez skóry
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Kod CN 1604 12 91
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Obszar połowu (FAO) Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Wody Islandii
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 34 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 2 - 7 °C
Kategoria narzędzi połowowych Włoki rozpornicowe pelagiczne
Waga brutto 3,24 kg
Metoda produkcji Złowione w morzu
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 170 op. zb. (DU)
Masa netto sztuki (po odcieku) 220 g
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Pojemność 220 g
Wysokość palety 1,17 m
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 154 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 10 g