Serek homogenizowany waniliowy bez laktozy Łowicz 150g

Opis
Serek homogenizowany waniliowy bez laktozy 150g
Parametry produktu
Rodzaj mleka Smakowy
Smak Waniliowy
Składniki Ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 150 g
Kod CN 04061080
Waga jednostkowa netto 150 g
Waga jednostkowa brutto 0,15 kg
Masa netto sztuki (po odcieku) 150 g
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Produkt bez laktozy 1
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 135 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 566 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,3 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,08 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g