Serek homogenizowany naturalny Piątnica 150g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Naturalny
Smak Naturalny
Składniki Mleko, śmietanka, kultury bakterii mlekowych.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 150 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy Ulica i numer: Forteczna 3 Kod pocztowy i miasto: 18-421 Piątnica PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 192 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Temperatura przechowywania min - max 1 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Alergeny
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi Nie
Pistacje i produkty pistacjowe Nie
Żyto i produkty żytnie Nie
Owies i produkty owsiane Nie
Migdały i produkty z migdałami Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 111 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 7 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 8 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 463 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g