Serek Kremowy Pomidory i Bazylia Apetina 125g

Opis
Kremowy serek do smarowania i gotowania. Swój smak zawdzięcza dojrzałym w słońcu pomidorom, bazylii, cukinii, papryce oraz różnorodnym przyprawom. Serek nadaje się na kanapki, jak i do przygotowania gorących potraw.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Kanapkowy
Smak Pomidory
Składniki Składniki: maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), cukinia, czerwony pieprz 2,5%, cebula, pasta pomidorowa 2,5%, płatki pomidorowe 2%, sól, bazylia 0,8%, papryka w proszku 0,3%, granulat czosnku 0,3%, tymianek 0,1%, czarny pieprz 0,1%, koncentrat cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Dania
Zawartość netto 125 g
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Waga brutto 125 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 38 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 228 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 12,2 x 2,6 x 8,8 cm
Liczba opakowań konsumenckich 12 szt.
Wysokość palety 1,2 m
Liczba warstw na palecie 6 warstw (warstwa)
Kod CN 0406 10 50
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania 2 tygodnie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 742 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 179 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,9 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 14 g
Wielkość porcji 100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie