Serdelki z szynki Sokołów 360g
Opis
Linia produktów homogenizowanych z mięsem z szynki wieprzowej
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Homogenizowane
Składniki Mięso wieprzowe z szynki 93%, sól, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, przyprawy i ich ekstrakty, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu; przeciwutleniacz: dodaj do słownika sodu: aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca azotyn sodu.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 360 g
Waga jednostkowa brutto 0,37 kg
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 12 x 20 x 4 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 9 op. zb. (DU)
Waga brutto 4 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 12 x 20 x 4 cm
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Kod CN 1601 00 99
Wysokość palety 1,2 m
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 54 op. zb. (DU)
Waga brutto 4 kg
Liczba warstw na palecie 6 warstw (warstwa)
Alergeny
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Przechowywanie
Stosowanie Do bezpośredniego spożycia
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 283 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 25 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 13 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1172 kJ/100g