Ser sałatkowy Apetina snack z chili Arla 100g
Opis
Ser typu śródziemnomorskiego w kostkach w zalewie ziołowo-olejowej z kawałkami papryki i chili. Papryka i chili nadają mu pikantny charakter. Idealny składnik sałatki, która tak przygotowana nie wymaga przyprawienia. Produkt jest też gotową przekąską.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Ser śródziemnomorski
Smak Chili
Składniki Składniki: ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bak-terii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepa-kowy, papryka chili 7%, ocet winny, sól mor-ska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas benzoesowy, woda, chili w proszku 0,5%).
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Dania
Waga jednostkowa netto 100 g
Waga jednostkowa brutto 0,12 kg
Waga jednostkowa netto 100 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Kod CN 0406 90 92
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Tydzień
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 309 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 27 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1277 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Tak