Ser hiszpański Fresh Pack ok. 135g

Opis
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Rodzaj sera Dojrzewający
Forma Na wagę
Składniki Pasteryzowane mleko krowie (80%), pasteryzowane mleko owcze (5%), sól, sekwestrant: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), skórka (substancje konserwujące: natamycyna e 235, sorbinian potasu e 202, barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza e 172).
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Hiszpania
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 19 x 6 x 23 cm
Waga brutto 137 g
Kod CN 0406 90 89
Liczba warstw na palecie 20 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 20 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,34 m
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Produkt zmiennowagowy Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 400 op. zb. (DU)
Waga szacunkowa 0,135 - 0,14 kg
Waga warstwy palety 23,2 kg
Waga jednostkowa brutto 0,14 kg
Alergeny
Orzechy Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 30 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 371 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 31 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 22 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 22 g